Altın Beton'dan geleneksel iftar

 Altın Beton

Balıkesir ve Bölgemizin güçlü kuruluşlarından Altın beton, yüze yakın çalışanı ile iftarda buluştu.

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı yazın sıcağına rağmen kendine özgü güzelliği ile sürerken, varlıklı ailelerin fakire, fukaraya sahip çıkması yanı sıra özellikle beraberinde personel çalıştıran kuruluşlar, çalışanlarını unutmayarak onlar için düzenlediği geleneksel iftar sofralarını bir bir gerçekleştiriyorlar.

Merkezi Balıkesir’de olup, Edincik, Gönen ve Biga’da üretim ve şube faaliyetini sürdüren Altın beton Tatlısu Cactüs et lokantasında gerçekleştirdiği geleneksel personel iftarı ile çalışanları ve ailelerini bir araya getirdi

İş adamı Hüseyin altın başta genişletilmiş Altın ailesi olmak üzere işletme çalışanları ile bir iftarda daha bir arada olmasının sevincini yaşadı.

Tatlısu beyaz evlerde faaliyet gösteren Cactüs restoran Altın Beton’un geleneksel iftar yemeği nedeni ile özel bir kebap menüsü hazırladı.

Cactüs kamelyasında gün batımı serin Bandırma manzarası eşliğinde iftar saatini bekleyen Altın Beton çalışanları iftarın ardından Beach’a geçerek sınırsız çay ve kahve ikramı ile oruçlarını açmanın mutluluğunu paylaştılar.

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı